preloader

Lazy Kate

Lazy Kate

Met het innovatieve puzzelachtige ontwerp van deze Lazy Kate kun je er zoveel aan elkaar koppelen als je wilt. Dit product wordt geleverd met drie basissen die elk een spoel kunnen bevatten, maar als u meer dan 3 spoelen samen wilt gebruiken, kunt u er meerdere kopen en ze zullen allemaal aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Het bevat een elastische band die de klossen indien nodig kan spannen.

De spoelstopper voorkomt dat de spoel eraf springt als de spoel met hoge snelheid wordt afgewikkeld. Een ander kenmerk van deze Lazy Kate is de meegeleverde garenpen. Deze pen is ontworpen om door een garenbal te glijden die is gemaakt met een kogelwinder. Dan kun je de buitenkant van de bal gebruiken en de pen houdt hem op zijn plaats terwijl je van de bal breit.

Het werkt met EEW Nano-, EEW 6- en EEW 5.x-klossen. Het werkt ook met andere klossen die passen op een schacht van 3/8 inch of kleiner en een buitendiameter van 4 inch of kleiner hebben.

Dit Lazy Kate-ontwerp is oorspronkelijk ontworpen als 3D-afdrukbare bestanden, en deze bestanden zijn nog steeds gratis beschikbaar. Vanwege de enorme steun van de community heb ik de bestanden geüpdatet zodat ze geoptimaliseerd kunnen worden voor spuitgieten. Dit product is spuitgegoten uit glasversterkt nylon. Spuitgieten maakt het product veel duurzamer en heeft een veel mooiere afwerking. Dit proces helpt ook om de prijs te verlagen als ze in grotere hoeveelheden worden gemaakt, zoals we hier hebben gedaan.

37.50

Op voorraad

Spinnewielen

Contact

Heeft u een vraag over de website of een bestelling? Vul dan onderstaand formulier in en ik zal u zo spoedig mogelijk een antwoord geven.

OF VOLG MIJ

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.