preloader

Regenwald 19 die urwaldschule 11336 engagierte Sekretärin Hanna

Regenwald 19 die urwaldschule 11336 engagierte Sekretärin Hanna

Opal Regenwald 19 4-draads garen is zeer duurzaam en gemaakt van 75% scheerwol (superwash) en 25% polyamide in kleurrijke tinten. Dit garen is uitermate geschikt voor het breien van warme sokken met een uniek gekleurd patroon, maar het kan uiteraard ook gebruikt worden voor truien, mutsen, wanten en sjaals. Elke bol is genoeg voor één paar sokken (tot en met maat 44). Die Urwaldschule (de Oerwoudschool) is de 19e collectie van Opal met het regenwoud als thema. De kleurcombinaties in deze serie zijn geïnspireerd door acht verschillende regenwoudbewoners. Een deel van de opbrengsten van de Regenwald garencollectie wordt gedoneerd aan Red het Regenwoud. Opal is er trots op dat er al ruim € 284.000 is ingezameld voor dit goede doel!

Dit gemêleerde 4-draads garen is leverbaar in acht frisse kleurcombinaties. Wasbaar tot 40°C. Aanbevolen naalddikte is 2.00-2.50mm. Een bol weegt 100 gram en heeft een looplengte van 425 meter.

8.95

Op voorraad

EEW Nano producten

Spinnewielen

Contact

Heeft u een vraag over de website of een bestelling? Vul dan onderstaand formulier in en ik zal u zo spoedig mogelijk een antwoord geven.

OF VOLG MIJ

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.