preloader

Mitchell zeep met Lanoline

Ze zeggen dat, terwijl schapen scheerders een zeer zware baan hebben, hun handen heerlijk zacht zijn ….. En dat is niet verkeerd. Mitchell’s Wool Fat Soap werd voor het eerst geproduceerd in de vroege jaren 1930 door Bradford chemicus Fred Mitchell, die besefte dat de natuurlijke lanoline inhoud van wolvet, de handen van de lokale schapen scheerders en wol sorteerders zo uitzonderlijk zacht houd, ook gunstig zou zijn voor delicate en gevoelige huid.

Een eenvoudige en natuurlijke product, Mitchell’s Wool Fat Soap wordt nog steeds gemaakt volgens de originele formule. Op basis van een recept uit het begin van de eeuw en de integratie van lanoline van de wol vet als het belangrijkste ingrediënt. Hoewel er geen medische claims zijn gemaakt, is deze zeer zachte zeep bijzonder rustgevend voor een gevoelige huid en wordt vaak aanbevolen om te helpen verlichten bepaalde huidklachten. 

5.95

Uitverkocht

Spinnewielen

Contact

Heeft u een vraag over de website of een bestelling? Vul dan onderstaand formulier in en ik zal u zo spoedig mogelijk een antwoord geven.

OF VOLG MIJ

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.