preloader

Louet S10 concept ScT 3 spaaks

Louet S10 concept ScT 3 spaaks

Sinds zijn ontstaan (meer dan 40 jaar geleden) kreeg de S10 veel kleine verbeteringen. Nu heeft het spinnewiel een grote metamorfose ondergaan; wij leveren je favoriete S10C met een dubbeltrappend onderstel, Scotch tension afremming en de vlucht met schuifjes. Vervolgens kies je het uiterlijk van het vliegwiel: het klassieke S10 wiel, het Julia wiel met drie spaken of het nieuwe wiel met vijf spaken. In al zijn uitvoeringen is de S10 Concept gemakkelijk demontabel en past zo in de tas die je als accessoire kan bestellen.

Naderhand kan je de S10C altijd aanpassen door aanschaf van componenten: van enkel- naar dubbeltrappend (of andersom), toch een ander wiel of een andere aandrijving? Wil je spinnen met Scotch tension en twijnen met Irish tension? Dan hoef je alleen de kop van je spinnewiel met vlucht en spoel te wisselen!

692.00

Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Spinnewielen

Contact

Heeft u een vraag over de website of een bestelling? Vul dan onderstaand formulier in en ik zal u zo spoedig mogelijk een antwoord geven.

OF VOLG MIJ

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.