preloader

Hundertwasser 3 Opal 970 Who has eaten all my windows

Hundertwasser 3 Opal 970 Who has eaten all my windows

Opal Hundertwasser 4-draads garen is zeer duurzaam en gemaakt van 75% scheerwol (superwash) en 25% polyamide in een selectie van levendige en kleurrijke tinten. Deze collectie is geïnspireerd op de kunstwerken van de beroemde Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. Dit garen is bij uitstek geschikt voor het breien van warme sokken met unieke kleurpatronen, maar het kan uiteraard ook gebruikt worden voor truien, mutsen, handschoenen en sjaals. Elke bol is genoeg voor één paar sokken (tot en met maat 46).

Dit gemêleerde 4-draads garen is verkrijgbaar in veel verschillende kleurcombinaties. Wasbaar tot 40°C. Aanbevolen naalddikte is 2.50mm. Een bol Opal Hundertwasser 4-draads garen weegt 100 gram en heeft een looplengte van 425 meter.

10.50

Op voorraad

EEW Nano producten

Spinnewielen

Contact

Heeft u een vraag over de website of een bestelling? Vul dan onderstaand formulier in en ik zal u zo spoedig mogelijk een antwoord geven.

OF VOLG MIJ

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.